• Escola Bressol Flor de Neu

TOTES LES AULES

Date: octubre 8, 2018 Author: Escola Bressol Flor de Neu Categories: Notícies

Benvolgudes famílies,

 

Amb motiu de la inhabilitació de l’Alcaldessa Montserrat Venturós, els tràmits interns de l’ajuntament que necessiten la seva autorització, com és el cas de l’emissió dels rebuts domiciliats de l’escola bressol, queden ajornats fins a la seva substitució.
Fins el ple que se celebrarà el dijous 18 d’octubre, no es designarà la persona que la substituirà.

 

Per tant, és possible que fins la setmana del 22 d’octubre no es pugui fer el càrrec dels rebuts domiciliats corresponents al mes de setembre.

 

També us volem informar que a partir d’aquest curs 2018-2019 s’aplica una nova normativa a l’escola de la qual, entre d’altres aspectes, se’n destaca l’aplicació del descompte del dinar des del primer dia que l’infant falta a l’escola, sempre i quan la família ho hagi informat abans de 2/4 de 10 del matí.
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

 

L’Equip Educatiu