• Escola Bressol Flor de Neu

TOTES LES AULES

Date: novembre 28, 2017 Author: Escola Bressol Flor de Neu Categories: Notícies

Benvolgudes famílies

El Ministeri d’Educació ha decretat el dijous 21D com a dia no lectiu per afavorir el desenvolupament de les eleccions.

Serà una jornada sense classes per evitar que votants i estudiants hagin de compartir els espais dels col·legis electorals.

Segons el Ministeri, aquesta decisió s’empara en l’article 13.4 del Reial Decret 605/1999 que estableix que “en el supòsit que el dia fixat en els corresponents decrets de convocatòria per a la celebració d’eleccions no sigui festiu, es considerarà inhàbil a efectes escolars al territori corresponent”.

L’endemà, divendres 22 de desembre, serà lectiu, i els centres escolars impartiran classe “amb total normalitat, tal com marca el calendari escolar de Catalunya per al curs 2017-2018”, segons una nota del Ministeri.

Així ens ho ha confirmat l’inspector de zona.

Moltes gràcies