• Escola Bressol Flor de Neu

HomePage

Date: març 27, 2014 Author: Escola Bressol Flor de Neu Categories: Notícies

Flor de Neu (Curs 2021-22)

[Video]: Portes Obertes 2021- 2022

[Video]: Portes Obertes 2020: Equip

 

INFORMACI√ď CURS 2021/2022¬†

PREINSCRIPCIONS

Del 10 al 21 de maig

Cartell curs 2021-2022

Escola Bressol Flor de Neu

Les fam√≠lies interessades en escolaritzar els nadons de 0 a 3 anys a l’escola bressol, podran fer-ho presentant una inst√†ncia via telem√†tica a trav√©s del web de l‚ÄôAjuntament de Berga o de forma presencial a l‚ÄôOficina d‚ÄôAtenci√≥ a la Ciutadania (OAC). En cas de fer-ho presencialment, ser√† necessari sol¬∑licitar cita pr√®via al tel√®fon 600 464 067.

El formulari de preinscripci√≥ es troba a l‚Äôapartat d‚ÄôEducaci√≥ del web municipal (part esquerra de la p√†gina d‚Äôinici). Posteriorment, caldr√† accedir a l‚Äôapartat ‚ÄėTr√†mits‚Äô i pr√©mer l‚Äôenlla√ß titulat ‚ÄėPreinscripci√≥ a l‚Äôescola bressol municipal (TR036). En aquest apartat s‚Äôespecifica el termini de presentaci√≥ de les sol¬∑licituds (del 10 al 21 de maig) i la documentaci√≥ que cal aportar en el moment de realitzar la preinscripci√≥: fotoc√≤pia del llibre de fam√≠lia o altres documents relatius a la filiaci√≥, fotoc√≤pia del DNI de la persona sol¬∑licitant (pare, mare, tutor/a de l‚Äôinfant) i documentaci√≥ acreditativa del criteri o criteris de prioritat que la persona sol¬∑licitant al¬∑legui complir.

http://www.ajberga.cat/ajberga/tramits/detall.php?tramit=261&apartat=101