• Escola Bressol Flor de Neu

AULA DE SOLS

Date: maig 12, 2020 Author: Escola Bressol Flor de Neu Categories: Notícies

Bona tarda,
A continuació adjuntem informació per si és del vostre interès
Benvolgudes famílies,
Com segurament ja sabeu, des de demà dia 13 i fins el 22 de maig cal fer les preinscripcions al segon cicle d’educacó infantil. És per això que us fem arribar informació de les escoles públiques de Berga per si pot ser del vostre interès.

La preinscripció escolar per l’educació infantil,

primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig

Tots els tràmits es podran fer per internet per evitar desplaçaments als centres escolars

Com a prevenció davant el coronavirus la preinscripció pel curs 2020/2021 es podrà fer de manera telemàtica a través del portal preinscripcio.gencat.cat . S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, es preveu que disposin d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. Així, la preinscripció presencial podrà fer-se des de dimarts 19 fins divendres 22 de maig, ambdós inclosos. Per fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre escollit en primera opció.

 

Podeu consultar les pàgines web de les escoles públiques on trobareu informació més detallada de cada projecte educatiu:

– Escola La Valldan: https://agora.xtec.cat/escdelavalldan/

– Escola Santa Eulàlia: https://agora.xtec.cat/ceipsantaeulalia-berga/

– Escola Sant Joan: https://agora.xtec.cat/ceipsantjoan/

 

Esperem que aquesta informació us pugui resultar d’ajuda.

 

 

 

Anna Freixa

Àrea d’Educació
Ajuntament de Berga