• Escola Bressol Flor de Neu

TOTES LES AULES

Date: novembre 28, 2017 Author: Escola Bressol Flor de Neu Categories: Not铆cies

Benvolgudes fam铆lies

El Ministeri d鈥橢ducaci贸 ha decretat el dijous 21D com a dia no lectiu per afavorir el desenvolupament de les eleccions.

Ser脿 una jornada sense classes per evitar que votants i estudiants hagin de compartir els espais dels col路legis electorals.

Segons el Ministeri, aquesta decisi贸 s鈥檈mpara en l鈥檃rticle 13.4 del Reial Decret 605/1999 que estableix que 鈥渆n el sup貌sit que el dia fixat en els corresponents decrets de convocat貌ria per a la celebraci贸 d鈥檈leccions no sigui festiu, es considerar脿 inh脿bil a efectes escolars al territori corresponent鈥.

L鈥檈ndem脿, divendres 22 de desembre, ser脿 lectiu, i els centres escolars impartiran classe 鈥渁mb total normalitat, tal com marca el calendari escolar de Catalunya per al curs 2017-2018鈥, segons una nota del Ministeri.

Aix铆 ens ho ha confirmat l’inspector de zona.

Moltes gr脿cies