• Escola Bressol Flor de Neu

HomePage

Date: març 27, 2014 Author: Escola Bressol Flor de Neu Categories: Notícies

Flor de Neu (Curs 2021-22)

[Video]: Portes Obertes 2021- 2022

[Video]: Portes Obertes 2020: Equip

 

INFORMACIÓ CURS 2021/2022 

PREINSCRIPCIONS

Del 10 al 21 de maig

Cartell curs 2021-2022

Escola Bressol Flor de Neu

Les famílies interessades en escolaritzar els nadons de 0 a 3 anys a l’escola bressol, podran fer-ho presentant una instància via telemàtica a través del web de l’Ajuntament de Berga o de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). En cas de fer-ho presencialment, serà necessari sol·licitar cita prèvia al telèfon 600 464 067.

El formulari de preinscripció es troba a l’apartat d’Educació del web municipal (part esquerra de la pàgina d’inici). Posteriorment, caldrà accedir a l’apartat ‘Tràmits’ i prémer l’enllaç titulat ‘Preinscripció a l’escola bressol municipal (TR036). En aquest apartat s’especifica el termini de presentació de les sol·licituds (del 10 al 21 de maig) i la documentació que cal aportar en el moment de realitzar la preinscripció: fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació, fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a de l’infant) i documentació acreditativa del criteri o criteris de prioritat que la persona sol·licitant al·legui complir.

http://www.ajberga.cat/ajberga/tramits/detall.php?tramit=261&apartat=101